Inici › Acords marc entre entitats municipalistes i ...

Acords marc entre entitats municipalistes i Generalitat

 

Acord marc en matèria d'igualtat i feminisme

Signat el 14 de juliol de 2022 entre el Departament d'Igualtat i Feminismes, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.

Consultar l'Acord (clica a aquí)

 

 

 

Acord marc per al finançament del cost d'escolarització d'infants a i2

Signat l'1 d'abril de 2022 entre el Departament d'Educació, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.

Consultar l'Acord (clica a aquí)

 

 

Contracte Programa en matèria de serveis socials 2022-2025

Signat el 28 de desembre de 2021 entre el Departament de Drets Socials, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya en matèria de serveis socials i altres programes de protecció social.

Consultar l'Acord (clica a aquí)

 

 

Contracte Programa en matèria d'ocupació

Signat el 29 de desembre de 2021 entre el Departament d'Empresa i Treball, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya per a l'impuls de projectes adreçats a l'orientació, acompanyament i el suport a l'ocupació abm els Governs Locals.

Consultar l'Acord (clica a aquí)

 

 

Contracte Programa en matèria d'igualtat

Signat el 30 de desembre de 2021 entre el Departament d'Igualtat i Feminismes, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya per a l'impuls de polítiques de promoció de la igualtat i el femenisme amb els Governs Locals.

Consultar l'Acord (clica a aquí)